Fira?...

Nej tack!...
Fyllde ju år idag, men sånt va ju ett tag sen man sluta fira....
Kan ändå inte låta bli att sätta in ett fint gammalt kultur-klipp dagen till ära..

Annars har dagen varit lugn. Åkte till Linus en sväng efter kneget och var hos krymplingen och hämta en tröja jag glömt där, sen blev det soffan hela kvällen och nu blir det bingen och Stephen King..
Sov gott!!!

Tjabba!..

Måndag.... Kul va?...
NÄ!!!
Men Linus har lyckats bli farsa idag igen så vi får väl passa på att säga GRATTIS!!!!!!!!!       (även om man e tveksam till att det verkligen e hans)
Nåja, denna gången lyckades han i alla fall gänga fram en pöjk så världen blir väl inte precis nån tryggare plats de närmsta åren....
Så Linus, de e whiskey och cigarrer som gäller!...

En rolig grej!...

Gå och kolla detta!!!
Ett roligt klipp på en kul blogg..

En samling klipp på....

Folk man önskar man fick se mer av i tv...

 


Åter...

Hej på er!..
Åter efter en tids frånvaro.. Varit så satans trött i veckan så det finns inte! Häromdagen somna ja 19.45 och sov tills jag skulle upp dagen efter... Måste vara den totala bristen på fiske och uteliv!!! Tänker mig att råda bot på det nästa helg.. Då ska havsöringen upp!!
Puss i ljumsken!

LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!Längtar efter den härliga säsongen!!!!! Ska bli GÖTT de..    :-)

Effektivitet...?

Kolla på ett avsnitt av en serie på TV idag... Avsnittet annonseras som ett 30minuters-program, Vid annonserad starttid är det reklam i ca 3min sen visar man vad som ska hända i det kommande avsnittet ca 2min... sen visas det som ska visas i ca 9,5min sen visar man vad som ska visas efter reklamen som följer, sen följer reklamen, sen visar man vad som visades strax innan reklamen, sen fortsätter programmet i ca 10min...


Summasummarum: På 30 minuter har man fått max ett 20minuters program..... Vilken effektivitet!!!!
Folk får ju precis vad de vill ha när TV-utbudet är privatiserat....Eller hur!??!!??

ARBETSLINJEN????


STEFAN SUNDSTRÖM!!!!!!

BARA SÅ SUVERÄNT JÄVLA BRA HAN ÄR!!!!!!!!!

 Här är en jag inte hört förut... Undrar vad det är folk längtar efter som luktar fisk?..

.

En ALLAN EDWALL klassiker!!...
 

Och en EDWALL till!!..

 


......

Fredagskväll..
Blir ju mindre ofta här när man har tider att passa och kommer hem trött och sliten på eftermiddan..
Här kommer i alla fall ett litet klipp på en partiledare... Hur många i "arbetar"-alliansen hade gjort om det med någon- sånär trovärdighet?...


Rubrik...

Jaha då va de Onsdag då.. Datan fortfarande seg och funkar mest när den själv vill... orkar liksom inte bry mig just nu, solen skiner ju och börjar kännas i kroppen att man kommit igång och jobba igen... (till och med lyckats få till en liten blåsa i handen ju) Nu ska jag ut i SOLEN!!!!!!!

Data skit!!!!

Fick något härdsmälteliknande symtom på datajäveln igår.. Fått igång skiten tillfälligt nu i alla fall...
Så ni får helt enkelt försöka stå ut med att slippa mitt gnäll här ett tag, om jag inte fixar skiten själv....
Ska försöka gå igenom det tekniska helvetet så kanske jag återkommer snart...
Gick i alla fall rätt bra på min första praktikdag, mekat lite bilar och krängt däck.. Bilar går ju i alla fall att laga!!!!!!
Denna borde vara tillängnad alla krånglande satans datorer:

SOL!!!!

Efter en stor laddning pannkakor med glass tog jag en kaffe i solväggen... Morsade på årets första nyckelpiga..
Våren är på väg!!!

Idiot....

La just till en ny filmklipps-länk: idiot.se... Finns mycket härlig humor där..
Har varit seg som skam i helgen, började lite i trädgården igår, drog fram motorsågen och gick lös på träd och buskar.. sen tröt orken och det blev soffan hela kvällen.. Dagen som idag har fortsatt i samma anda fast nu ska jag rycka upp mig och steka lite pannkakor.. MUMSIGT DET!!!

Lika aktuell nu som då?....


Nu snackar vi riktig nostalgi....

I alla fall för mig... jag var 7år då och har fortfarande kvar kassettband från detta....

Seasick Steve ......

...Dominerar igen!!!!!!

Efterlysning!!!....Seasick Steve.....

Ett klipp me Seasick Steve.. Enormt skön snubbe som om jag fattat det rätt började på gatan med en tre-strängad gura.... Nån som vet mer?... Snälla HJÄLP!!!

 

Kul bilder....

Här kommer nåra roliga bilder ja hitta....
   
   

En anka...och en tuppMåste köpa "Arne-Anka- En kväll på Zekes". Bara såå bra.... 
Håll till godo!!!

Kåta asgamar och bedragare....

Storvarsel på SAAB.. vad ser man då?.. Som vanligt står de där , asgamarna med ett rejält skadeglatt stånd i brallan och frågar folk ..Hur känns det?...
Skolmassaker i Tyskland. . Nu har de fått upp den rejält! Folk står ju till och med och gråter i TV!!! UNDERBART!!!
Har ganska svårt för dessa avskum som ni kanske märker...
Såg ett härligt inslag på nyheterna också, där en Amerikan som blivit av med sammanlagt 3,1 miljoner dollars i Madoff bedrägeriet, blev intervjuad. Han sa det e ju inga lurendrejare och banditer som blivit av med sina pengar, vi representerar ett tvärsnitt av det Amerikanska folket.  Vilken värld lever man i om man tror att ett tvärsnitt av det Amerikanska folket bollar runt med 3,1 miljoner på kontot?...
Gött å få skriva av sig lite.....

Så där...

Nu har man fixat praktikplats då. Blir till att kränga däck ett tag.. Ska bli gött med lite struktur på dagarna igen..
Har fixat runt med arbetsförmedling och sån skit hela dan och kom just på att jag glömt att käka, så nu blir det till att fixa en smarrig gratäng tror ja...
Kram på er!...

Fullmåne...

La mig förhållandevis tidigt igår, va bara så trött..Men kunde jag somna? Näpp! De e ju fullmåne så antagligen var hela sinnet inställt på att springa ut och suga blod.. Var uppe och drack vatten sista gången strax efter ett. . Vakna i morse och kände mig fullständigt utsövd, var helt säker på att klockan var elva-tolv sådär. Gick upp och kände mig dum som legat så länge.. Kolla på klockan och den var kvart i sju!?!.. Jaja va ju gött att komma upp i tid för en gångs skull.... Nu ska jag ut i SOLEN!!!

Tuggben?...

Idag åkte jag ett par mil till en verkstad för att kolla om jag kunde få praktikplats.. De e ju segt som fan att bara va på dagarna.. När jag kom dit var det ingen där.. Ska ringa i morgon istället. Sen åkte jag nåra mil åt andra hållet för att agera tuggben åt några hundar som tränade eftersök. De hittade mig varje gång men hade tydligen redan käkat för idag.. Phuh!!!
Kul e de i alla fall med riktigt tränade och duktiga hundar tycker jag...
Sova lite nu tror ja...
Ha de!

Lite nostalgi igen...Länktips...

Här kommer en länk till riktigt bra humor..Tänkte skriva nyhetshumor men det vet i tusan.. lite förmycket aftonbladet för det... Kanske stämmer bättre med antinyhetshumor... Suverän ironi och klockren humor!
Hursomhelst GÅ DIT OCH KOLLA!!!
Nyhetstorken

På förekommen anledning....

Måste bara skriva lite om hur gött de e att vara ute i skogen. Bästa medicinen som finns när det e mycket på jobbet eller överhuvudtaget, när tankarna trängs i skallen och man inte vet vart man ska ta vägen.. Då är det suveränt att ta med metspöt och en låda ved och bara fly till nån liten skogstjärn. Bara sitta och småfisa lite för sig själv och verkligen slappna av...Har man sen tillgång till ett vindskydd så man kan sova över så e ju inte det helt fel...
Funkar faktiskt lika bra sommar som vinter och vår... kan till och med vara mysigt under en höststorm med åska och snett regn... Men då ska vindskyddet helst vara tätt...
Eller när man en höstdag tar med sig korgen och går ut för att vittja kantarell-skogen, de e jävligt fint de. Å när man sen kommer hem och steker säsongens första kantarellmacka att avnjutas med en iskall pilsner.....Då kan man undra vad för sorts tillvaro de för som i tid och otid måste putsa fönster, klippa gräset, svabba golvet, klippa håret, köpa senaste innebrallorna eller vad de nu anser krävs för att smälta in med den övriga skocken. Folk e så jävla rädda för att inte passa in, för att inte duga. . . . .Vafan nu spåra ja änna ur lite.. jag prata ju kantareller nyss.. De ja menade va nog att när man sitter vid sjön eller hemma, lite sketen och okammad, med sin kantarellmacka så e man rätt nöjd ändå... å då e de väl skitsamma vad andra tycker?...
Nåja skit i de nu! Här kommer i alla fall en bild ja tagit av min favoritsjö... och vindskyddet där.............
DET LÄCKET SOM ETT SÅLL!!!!
Kam på er, och ut me er i skogen nu...


Det sovande folket.. "Hjältens" Mästerverk!!

Klicka på bilden och det e bara att ladda ner boken och förkovra sig i ämnet....
Boken e upplagd på nätet av Alliansfritt Sverige...
Den går även fint att tanka ner här: http://thepiratebay.org/torrent/4760744

Läs även andra bloggares åsikter om

Lloyden..
Visst e de fortfarande roligt!?!....

Bland krymplingar och bandyhjältar...

Idag har jag hjälpt min krymplingpolare att sätta upp en garderob..När jag kom hem lagade jag kyckling med potatiskrocketter och beasås...GÖTT!!!
Sen kollade jag bandyn och när sirius vann jublade jag så jag tror grannarna hör dåligt än... Nä det e inte mitt lag igentligen men de e roligt med uppstickare tycker jag, särskilt kul e de ju att se gamle werner lussa på vänsterkanten... Nu e de sovdax!
Ha de gött!!

Fräsigt va?....
Ett häftigt filmklipp som jag stal från John Houdis blogg, den hittar ni naturligtvis i länklistan..Han är bästa buktalaren och den roligaste magiker som finns tycker jag..

Tacos och cola...

Var ju nån som tvunget skulle tjata om hur gott de vore med cola på sin blogg... Och jag blev så jävla sugen att jag åkte till affären och väl där blev jag toksugen på Tacos.. Hur som helst.. gött va de!


Slappa...

Va gött de e å bara slappa ibland. Vaknade tidigt idag och har inte gjort ett skit än.. Tänker nog inte göra nåt heller.. Skitväder ute och nybryggt kaffe här inne..
Nu får det bli soffan en stund igen...

Mera nostalgi...


Ett hemligt melodifestival fan?...

Prata bort en stund med min kusin nyss... Konstigt det där med vissa band man har ändå, jag menar vi hade en ganska tight relation förr kan man säga och på senare tid har det där svängt fram och tillbaka, ibland har vi hörts ett par gånger om året, ibland betydligt oftare. Men alltid har det varit så att på bara nån minut så är det som man alltid varit lika tighta... kan kanske vara för att man vet så väl var man har varann och inte behöver spela allan eller nåt sånt.. kanske e de för att man gått igenom mycket ihop, både sånt som varit svårt och sånt som varit sköj..jag vet inte men visst e de jävligt gött när man kan höras efter ett år och allt e precis som de va sist man tjöta ...
Hur som helst sitter han säkert som klistrad framför melodifestivalen nu...men det lär han förneka till döddagar...
Ha de gött! ! !
Örjan med.....

ÄNTLIGEN!!!

Nu är äntligen veden kluven och staplad!...


Läs det här...

Moderaterna har som ambition att bli Sveriges största politiska parti. Det förpliktar. Sveriges största parti kan inte se  sig självt som företrädare för en avgränsad befolkningsgrupp. Det kan inte heller låsa fast sig vid politiska uppfattningar i tron att verkligheten är statisk, partiet måste istället visa på insikt om att förutsättningarna ständigt förändras. Sveriges största parti måste följa med sin tid och vara beredd på en kritisk granskning från omvärlden, från både väljare och opinionsbildare.

Fredrik Reinfeldt.. det sovande folket 1993 sidan 41


E de någon som tycker han lyckats nåt vidare?....
Företräder han någon annan än de som redan har sitt på det torra?...
Inser han att förutsättningarna ständigt förändras?....
Vet han om att vi är i en lågkonjunktur?...

Jag bara undrar..

Kommer förresten inom kort lägga upp en länk så att den som vill, kan läsa hjältens bok själv, kan ju alltid ge ett gott garv om inte annat...


Ännu en dag...

Ännu en dag till ända.. Har staplat ved hela dagen och lär fortsätta i morgon så de e bara att hoppas på gött väder...
Fast jag hoppas ju förstås att det regnar på jösse. . .fast det hoppas man ju alltid!!!
Kram på er!

Den RIKTIGA kungen....

Måste ju bara lägga in ett klipp med den riktiga kungen..

Kommer ni ihåg?..1984


man får vad man betalar för...eller?

Hörde häromdagen från en mycket initierad källa inom äldrevården hur man nu avskedar timanställda som varit kanonbra, både på jobbet de utfört men kanske än viktigare, fungerat suveränt med de äldre.
I stället kommer det in nya timanställda som måste läras från början och i vissa fall inte passar alls i yrket.... Orsak?
Om man inte avskedar de timanställda efter en viss tid måste de anställas som tillsvidare anställda och detta blir tydligen dyrare. Och som vi alla vet ser chefer tydligen mer till ekonomi än till resultat.. och det finns ju ingen prislapp på människors lidande..
De e ju inte chefen som drabbas utan din mor eller mormor som får en sämre vård på sin ålders höst...
Stor jävla skam tycker jag, både mot de medarbetare som cheferna tydligen inte bryr sig ett skit om och framför allt mot de äldre vårdtagarna......

Kanske dax att ge cheferna timanställningar så de blir enklare att byta ut när de vill ha högre lön eller inte gör det jobb de får betalt för!?!

Pust och stånk...

Idag har jag tjafsat med a-kassans underbara personal. . Verkar ju vara ett absolut krav att man e dum i huvudet för att få bli byråkrat i deras underbara organisation... Verkar som både a-kassan och arbetsförmedlingen får nån sorts uppmuntran ju krångligare och dummare regler de gör...

Kloka ord från Landsfadern...eller?..

"Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras."

- Dåvarande MUF-ordföranden Fredrik Reinfeldt i Det sovande folket, s. 112, Moderata Ungdomsförbundet, 1993.
Citatet är snott från: alliansfrittsverige.nu som för övrigt finns i länklistan här intill.
Man får ju en skrämmande insikt i hur ledaren för vårt nya"arbetarparti" tänker..(eller vad han nu gör)

Lunch dax...

Tjena!
Nu har man kommit hem från jobb/utbildningsmässa ... Gav mig nada, även om det iofs var ganska trevligt att träffa några gamla arbetskompisar och tjöta lite skit... Sökte just ett jobb på bryggeri i Norge,. fatta vilka löneförmåner man kan få där. Nä dax att intaga lite föda.
Ha de!!

Hmm...

Läste just om en 15-åring som dömdes till 200kr i böter för att ha nöffat åt två poliser, var det inte så att de poliser som för några månader sedan kallade invandrare för apejävel och blattejävlar friades?
Ville rätten vara lite lustig kunde de ju avfärdat målet mot 15-åringen genom att säga: Svinhugg går igen....
Se hela artikeln här: Expressen 

E de så här man tillverkar småbilar?...


Vadå shithead?....


Längtar till sommaren....

Vad skönt det vore med sommar!... Längtar som faan efter sol,bad och kantarell säsong!


Rent och fint....

Saatan va sega dagar det är när vädret är sånt här..
Har ägnat dagen åt att söka jobb och svabbat golv.. För andra gången på en vecka... Fick för mig att det vore gott med egenbakat bröd till frukosten i morgon så nu ska jag strax knåda deg.. Den har jäst i en halvtimma snart..
Ha de gött så länge!!!

Claes Eriksson..ett geni!!

Det här e ju bara så bra!!

Seg helg...

Hej på er.. Har inte blivit något skrivet i helgen då Linus var här och lurade i mig en massa öl och sprit i Fredags.....
Nåväl nu har jag hämtat mig och kan nog bli fler inlägg senare idag..

RSS 2.0